sunnuntaina, lokakuuta 30, 2016

Unelmia

Unelmista ja toimistohommista lauletaan Leevinkin biisissä. Unelmia on, toimistohommia ei. Niitäkin kyllä voisi olla, en laittaisi vastaan.

Unelmia on monenlaisia. Isoja, pieniä, pitkän ajan päästä toteutettavia, lyhyen ajan sisällä toteutettavia, niitä jotka toteutetaan, niitä jotka pysyvät aina unelmina. Niitä, joita ei ole koskaan tarkoitettukaan toteutettaviksi. Niitä, jotka auttavat silloin kuin ei vaan jaksaisi. Jos toivoo tarpeeksi kovin, asioilla on tapana järjestyä. Ei ehkä tänään, ei huomenna, eikä edes kuukauden päästä. Mutta ennenpitkää.

Suurimpana unelmana itselläni on tällä hetkellä päästä hotellikierrokselle britteihin. Nimittäin hotelleihin, joissa kummitellaan. Haluaisin päästä itse kokeilemaan näenko tai koenko kummituksia. Tämän toivon pystyväni toteuttamaan vuoden sisällä. Tai oikeastaan, tämä on vasta toiseksi suurin unelma. Se ensimmäinen taas ei varsinainen unelma, vaan vaatii selvää rahaa eikä ole sinällään unelma. Se toteutuu välittömästi kun rahatilanne antaa myöden, toivottavasti jo puolen vuoden sisällä. Siitä ehkä vähän myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti