torstaina, marraskuuta 03, 2016

Torstain ensimmäisinä tunteina

Jostain pitäisi saada lisää tunteja päivään. Aika menee hurjan nopeasti, enkä ehdi kirjoittaa läheskään niin paljoa kuin haluaisin.

Tämän päivän (tai eilisen kun ollaan jo seuraavan päivän puolella) parhaisiin uutisiin kuului se, että National Geographic -kanava muuttuu maksuttomaksi ensi vuoden maaliskuun alusta. Erittäin tervetullut kanava, vaikka onkin ilmeisesti muuttunut maksuttomuuden myötä enemmän tosi tv:n suuntaan. Eiköhän sieltä silti löydy laadukasta katsottavaa. Parempi vaan että ei löydy ihan hurjasti katsottavaa, kyllä näiltä nykyisiltäkin maksuttomilta kanavilta ihan riittävästi katsottavaa tulee!

Ikuisuusprojekti on edennyt hiukan. Kirpparilta on pöytä varattu muutaman viikon päähän, kaveri vei kolme muovipussillista vaatteita ja jätesäkillinen roskaa siivottu pois. Hitaasti, mutta varmasti.... :)

Huomenna on savityökurssi, ja täytyy kerätä mukaan tekemiäni töitä. Ryhmällämme on näyttely myöhemmin tänä vuonna, ja sitä varten täytyy toimittaa töitä. Töitä oli jo keväällä näyttelyssä, mutta sitä en harmittavasti päässyt katsomaan. Nyt aion käydä katsomassa miltä ne omat työt näyttävät muiden joukossa! Eroavat nimittäin melkoisesti muiden ryhmäläistemme töistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti