torstaina, marraskuuta 10, 2016

Kiireinen viikko

Melkoista matalaliitoa ollut kulunut viikko. Perjantaina Viroon, sunnuntaina myöhään kotiin, maanantaina iltapäivästä kaveria auttamaan ja hänen narttua astuttamaan, tiistaina päivä ja ilta Lahdessa, ja taas huomenna Jyväskylään viikonlopuksi. Siihen vielä kaikki normaalit kotiasiat lämmittämisineen (pakko lämmittää jo päivällä kun on sen verran kylmä), koirien trimmausta, kuolinpesän asioiden hoitoa, koiran noutoa, astutuksen sopimista omalle urokselle jne., lenssukin meinaa pukata päälle. Ei ehdi käymään elämä tylsäksi.

Minulle kyllä sopii kiire ja meneminen, vaikka toisaalta rakastankin rauhaa. Varmaan kuolisin tylsyyteen jos mitään ei tapahtuisi. Saan parhaiten aikaan silloin kun aikataulu on heti, enkä yleensä jaksa stressata mistään, koska siitä ei ole mitään hyötyä.

Flunssakausi taitaa olla kovaa vauhtia tulossa. Eilen kurkku oli todella kipeä, ja onteloissa kaihersi mukavasti. Pyrin pitämään jääkaapissa inkiväärijuomaa, jota otan huikan aamuin illoin naistenvaivojen takia. Siinä tarkoituksessa se onkin tehokas apu. Eilen ja tänään olen ottanut sitä ylimääräisiä huikkia pitkin päivää, ja yllättäen kurkku ei ole yhtään kipeä. Sopii kyllä mulle, koska ei ole kiva olla reissussa kipeänä! Suosittelen lämpimästi inkiväärijuomaa!

Pakko vielä kehaista YLEn upeaa brittisarjaa Poldark. Olen suuri brittisarjojen ystävä, ja tämä on kyllä taas parhaasta päästä oleva sarja. Aivan ihana sarja. Jossain vaiheessa pitäisi alkaa myös kolmoselta uusi, mainoksesta päätellen varsin lupaava, sarja Modus. Toivottavasti ei tarvitse pettyä!

Ihanaa kun on pakkasta ja lunta! Koirat pysyvät puhtaina, ja kämppä samoin! Talvi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti