tiistaina, marraskuuta 15, 2016

Maanantain mietteitä

Reissusta kotiuduttu eilen illalla. Olipa ihana olla yksin matkassa. No, koirien kanssa. Mutta siis ilman ihmisseuraa.

Yövyin ihanassa, rauhallisessa hotelli Vuorikelossa Riihivuoressa. Koirien kanssa matkustavalle erinomainen paikka, ulos pääsee heti huoneen ovesta ulos astuttuaan. Sängyt olivat leveät ja hyvät, huoneessa pieni jääkaappi ja vedenkeitin teetarvikkeineen, lattiat laattaa, kylpyhuone/wc siisti. Ei mikään suuren suuri huone, mutta minulle koirien kanssa loistava.

Perjantaina olin jo hyvissä ajoin päivällä paikan päällä, ja ehdin käymään Jyväskylässä katsomassa miehen pyynnöstä autoa. Illan sai olla rauhassa koirien kanssa hotellilla, ja käyttää ne kunnolla ulkona. Aamulla olisi kuitenkin aikainen herätys. Tai oikeammin olisi ollut, jos en olisi ollut lähes koko yötä hereillä. Muutaman tunnin unien jälkeen olinkin jo hereillä, eikä tullut uni silmään. Niinpä lähdin ajoissa Paviljonkiin, eipähän tarvinnut ruuhkassa kökkiä. Koko päivän siellä sitten saikin viettää molempina päivinä. Koirat menivät upeasti, molempina päivinä rodun paras uros ja paras narttu, joten ei valittamista! Sunnuntaina sai kohtuullisen rauhassa ajella kotiin, ja olin kotona vihdoin heti yhdeksän jälkeen illalla. Pitkät ajomatkat, pitkät päivät näyttelyssä ja poissa kotioloista tekee näistä näyttelyviikonlopuista rankkoja. Jotkut hurjat jaksavat jopa istua ravintolassa juhlimassa illat ja yöt, omaan mieleen se ei juolahdakaan. Jos syömässä käy, ja ottaa yhden siiderin, niin siinähän sitä. Sitten on vielä koirien ulkoilutus yms., niin ei kyllä jaksa bilettää.

Tänään sitten luokkakokoustettiin toisen osan verran, ja olihan se ihan ok. Ei ykkösen veroinen, mutta ihan viihdyttävä.

Olikohan viimeksi kun kirjoitin en kuussa alkavasta uudesta ruotsalaissarjasta Modus. No oli se sitten koska tahansa, niin mainoksen musiikki on upea. Jos kiinnostaa kuunnella biisi kokonaan, niin löytyy juutuubista, Philip Guyler - Today Is Tomorrow.

Nyt nukkumaan ja kohti tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti